Wienerberger - Porotherm - Koramic - Terca – Desimpel

Kapel Ter Bede 121
8500 KORTRIJK
056/249 638

Wienerberger is producent van duurzame keramische bouwmaterialen: Terca en Desimpel gevelstenen, Porotherm binnenmuurstenen, Koramic kleidakpannen en Wienerberger kleiklinkers. De levensduur en duurzaamheid zijn uniek, en ook qua brandweerstand, vormvastheid en stabiliteit kennen de keramische bouwmaterialen van Wienerberger hun gelijke niet. Ook de lokale productie en levering staan centraal.

  • Gevelstenen van Desimpel en Terca: wie authenticiteit nastreeft gaat voor het unieke karakter van de handvormstenen. Vormbakstenen hebben dan weer een meer afgelijnde vorm. Zoek je eerder naar een strakke architectuur? Dan zijn de strengpersstenen de beste keuze.
  • Porotherm binnenmuurstenen: keramische binnenmuurstenen die de volledige bouwconstructie dragen en die via hun thermische en akoestische eigenschappen, een enorme impact op uw woon- en leefcomfort hebben.
  • Wienerberger kleiklinkers: deze esthetische kleiklinkers met een volstrekt natuurlijke look zijn tevens duurzaam, kleurvast en bijzonder onderhoudsvriendelijk.
  • Kleidakpannen van Koramic: natuurlijke bouwmaterialen in verschillende vormen en groottes. Ze zijn vorstbestendig, duurzaam en kleurvast.

Maak kennis met ons uniek showroomconcept. Er is een showroom in Kortrijk en in Londerzeel.

In onze showrooms wordt een totale consultservice gegeven met betrekking tot gevel-, dak- en bestratingsproducten in combinatie met alle accessoires en bijhorende producten. Men kan er kiezen uit meer dan 600 gevelstenen, binnenmuurstenen, kleidakpannen en kleiklinkers. Uit onze stalenafdeling neemt men de favoriete stalen mee naar huis of kantoor. In de kleiklinker toonparken naast onze showrooms kan men kennis maken met de vele mogelijkheden en creatieve toepassingen van kleiklinkers.