Gyproc

Sint-Jansweg 9 Haven 1602
9130 Kallo
03/360 22 11

Gyproc, uw Gids in Gips

Gyproc is een merk van Saint-Gobain Construction Products Belgium dat deel uitmaakt van de gipsactiviteit binnen de Saint-Gobain group. Gyproc is marktleider in gipsproducten en -systemen voor de binnenafbouw, zowel voor nieuwbouw als renovatie

Gyproc ontwikkelt voortdurend producten, systemen en diensten die beantwoorden aan uw behoeften in woon- en werkomgeving, nu en in de toekomst. Als uw Gids in Gips biedt Gyproc u dan ook het meest evenwichtige en complete gamma bouwsystemen en oplossingen op basis van gips aan. Wij helpen u voor elk project de beste oplossing te kiezen uit het ruime assortiment gipsplaten en bouwpleisters.

Akoestiek, duurzaamheid, energie-efficiëntie, thermisch comfort, binnenluchtkwaliteit en brandweerstand zijn slechts enkele innovatieve aspecten van onze wand- en plafondsystemen.

De Gyproc® systeemgarantie biedt u de zekerheid dat het gekozen systeem de gegeven prestaties zoals beschreven in onze documentatie en rapporten behaalt. Daarnaast kunt u tijdens het volledige project, van ontwerp tot uitvoering, rekenen op technische ondersteuning van Gyproc.