29-09-2017

Esplanadeplein Aalst

De landschapsarchitecten van het Antwerpse bureau Omgeving hebben de ontwerpwedstrijd gewonnen om het Esplanadeplein in Aalst in een nieuw (groen) kleedje te stoppen.

De landschapsarchitecten van het Antwerpse bureau Omgeving hebben de ontwerpwedstrijd gewonnen om het Esplanadeplein in Aalst in een nieuw (groen) kleedje te stoppen.

Het gekozen ontwerp zorgt voor een mooie poort voor wie het handelscentrum langs de Dendermondsesteenweg-Zeshoek wil binnenkomen. Een luifel in de vorm van een boemerang vormt een architecturale blikvanger en trekt de aandacht van de bezoeker naar het winkelcentrum.

De Vlaamse Bouwmeester Leo Van Broeck schreef een gunstig advies voor de bouw van de parking en zal betrokken blijven bij de verdere uitrol van het project.

 


  Meer artikels: Projecten om naar uit te kijken
NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de bouwsector?

  INSCHRIJVEN