18-04-2017

Platdakvenster: nu met gebogen glas

Op Batibouw 2017 stelde VELUX zijn nieuwe platdakvenster met CurveTech voor, het resultaat van een sterk staaltje technologische innovatie. Het gebogen glas in dit ongeziene product biedt tal van voordelen.

Het nieuwe platdakvenster met gebogen glas is uiterst geschikt voor platte daken met helling van 0 tot 15°. Dankzij het elegante design is het meer dan een streling voor het oog. Het venster is uitgerust met CurveTech, een technologie met vele voordelen. Doordat regenwater rechtstreeks van het gebogen glas naar het dakvlak stroomt, is er sprake van een optimale daglichtinval en is een mooi uitzicht gegarandeerd. Het krasvrije beschermglas verlengt de gebruiksduur van het venster. Bovendien is het venster gemakkelijk te onderhouden, want door zijn gebogen vorm neemt het aflopend regenwater het gros van de vuildeeltjes mee.

 

Drie glaslagen

Het ‘glass-to-edge’-design zorgt voor een oppervlak zonder profielen en een perfecte waterdichtheid. De drie glaslagen, een combinatie van dubbele beglazing en een gebogen beschermglas, bieden een uitstekende thermische en akoestische isolatie. Tot slot is er de excellente prijs-kwaliteitsverhouding. Een volledige oplossing is al beschikbaar vanaf 570 euro (exclusief btw).

 

Gebruiksgemak

Het nieuwe platdakvenster met intelligent design laat zich gemakkelijk installeren. Het gebruiksgemak primeert, want het VELUX-platdakvenster met gebogen glas is beschikbaar in een vaste of een elektrisch openende versie. De elektrische variant gaat gepaard met een INTEGRA®-afstandsbediening met voorgeprogrammeerde functies voor ventilatie en daglichtcontrole. Het gloednieuwe platdakvenster met gebogen glas is compatibel met de andere platdakaccessoires van VELUX en kan dus worden gepersonaliseerd met binnengordijnen en externe zonneschermen.

 

In het kort

  • Gebogen glas: optimale afvoer van regenwater en rijkelijke lichtinval (unieke CurveTech-technologie)
  • Elegant 'glass-to-edge'-design zonder profielen garandeert een perfecte waterdichtheid
  • Gemakkelijk te installeren in enkele stappen op dakhellingen tussen 0° en 15°
  • Gemakkelijk te onderhouden dankzij het gebogen en krasbestendige glasoppervlak
  • Functioneel: uitstekende thermische en akoestische isolatie en compatibel met VELUX-accessoires.
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

  Meer artikels: Productinfo
INFO

Wens je meer informatie over dit product van Velux Belgium

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de bouwsector?

  INSCHRIJVEN